Iğdır Üniversitesi Kariyer Planlama toplantısı çevrim içi olarak yapıldı

Iğdır Üniversitesi Kariyer Planlama toplantısı çevrimiçi olarak yapıldı

Iğdır Üniversitesi Kariyer Planlama dersi öğretim elemanları için Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan GÜNGÖR başkanlığında çevrimiçi olarak toplantı düzenlendi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı içinde Kariyer Planlama dersinin müfredat içinde yer alması ve Yetenek Kapısı uygulaması hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Öğretim Elemanlarına; Yetenek Kapısı ve Kariyer Merkezi faaliyetleri hakkında çevrim içi olarak bilgi verildi

Kariyer Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Hakan GÜNGÖR yönetiminde gerçekleştirilen eğitimde; Yapılması gereken yeni Kariyer etkinlikleri, Bölgesel Kariyer Fuarları ve Kariyer planlama ile ilgili son zamanlarda yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantı, akademik personelin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ocak,2021